ΔΗΜΟΙ

Πασχαλινή στήριξη σε 300 οικογένειες από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Με έμφαση στην κοινωνική αλληλεγγύη και τη στήριξη των ευάλωτων πολιτών, ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης προχώρησε και φέτος στη διανομή πασχαλινών πακέτων αγάπης σε 300 οικογένειες της πόλης.

Η δράση υλοποιείται μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με τους εργαζόμενους να έχουν ήδη ξεκινήσει τη διανομή των πακέτων στους δικαιούχους. Τα πακέτα περιλαμβάνουν βασικά είδη διατροφής, κρέας, πασχαλινά εδέσματα, καθώς και λαμπάδες και δώρα για τα παιδιά, ενισχύοντας το εορταστικό κλίμα για δεκάδες νοικοκυριά.

Σημαντική είναι η συμβολή φορέων, σχολείων, εθελοντών, χορηγών και επαγγελματιών της περιοχής, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά, ενισχύοντας έμπρακτα την πρωτοβουλία του Δήμου.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος επισημαίνει: «Το Πάσχα είναι η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς. Στον Δήμο μας δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του, ιδιαίτερα αυτές τις άγιες ημέρες. Με πράξεις και όχι με λόγια, φροντίζουμε ώστε κάθε οικογένεια να νιώσει τη θαλπωρή και τη στήριξη της τοπικής μας κοινωνίας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συμβάλλουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια».

Τον συντονισμό της δράσης έχει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, Κωνσταντίνος Μηνόπουλος.

Με τέτοιες πρωτοβουλίες, ο Δήμος επιβεβαιώνει τον κοινωνικό του ρόλο, ενισχύοντας το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης ενόψει των ημερών του Πάσχα.

Τελευταία άρθρα

Τα Σαββατοκύριακα στην Αθήνα είναι γεμάτα χρώμα, μουσική & φαντασία

Χαρίστε στα παιδιά σας ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο έμπνευση!

16 ώρες ago

Η καθιερωμένη γιορτή των λουλουδιών και πάλι στον Δήμο Ηλιούπολης

 Από 16 Οκτωβρίου έως 1η Νοεμβρίου 2026, με δωρεάν είσοδο.

16 ώρες ago

12 & 13 Οκτωβρίου: Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις στη Νίσυρο

Εθελοντές γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων & νοσηλευτικό προσωπικό από τα Νοσοκομεία Παίδων Αθηνών και Θεσσαλονίκης θα…

17 ώρες ago

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: Σκληρή κριτική για το ενεργειακό κόστος των δήμων και αιχμές κατά Μιχαηλίδου για την κοινωνική κατοικία

Δύο κρίσιμα ζητήματα που αναδεικνύουν, όπως υποστηρίζει, την άνιση μεταχείριση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την…

18 ώρες ago

Άλλα τρία γήπεδα μπάσκετ στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης

Παραδόθηκε στα παιδιά και στους νέους της Θεσσαλονίκης περισσότερος χώρος για παιχνίδι και άθληση, σε…

18 ώρες ago

Κ. Σινάνης: “3 χρόνια έργου και ευθύνης για τον Άη Στράτη”

Ο Κωνσταντίνος Σινάνης κάνει έναν απολογισμό της θητείας και του έργου του τρία χρόνια μετά…

18 ώρες ago