ΔΗΜΟΙ

Όλη η Καλλιθέα στο 14ο Kallithea Run

Σε μία μεγάλη γιορτή για τον αθλητισμό, την πόλη και τις αξίες της ισότητας και της συμπερίληψης εξελίχθηκαν οι αγώνες για το 14ο Kallithea Run στους οποίους συμμετείχαν πάνω από 6.000 άτομα κάθε ηλικίας.

Με σύμμαχο και τον καλό καιρό, οι δρομείς ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης που υποδέχτηκε για μία ακόμη φορά τους αγώνες που αποτελούν θεσμό για την Καλλιθέα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η ανταπόκριση των κατοίκων της πόλης, στον λαϊκό αγώνα δρόμου των 2,5 χιλιομέτρων, με έντονη παρουσία ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας, αναδεικνύοντας τον κοινωνικό και συμμετοχικό χαρακτήρα της διοργάνωσης.

Επίσης, συγκινητική ήταν και η συμμετοχή αθλητών που έτρεξαν με τον σύλλογο «Τρέξε Μαζί Μου», χρησιμοποιώντας ειδικά διαμορφωμένα αμαξίδια, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ισότητας και συμπερίληψης.

Μετά το πέρας της διοργάνωσης, η δημοτική Αρχή της πόλης ευχαρίστησε όσους δούλεψαν για να πραγματοποιηθούν και φέτος οι αγώνες με επιτυχία, στους πολίτες για την συμμετοχή τους, αλλά και την Περιφέρεια Αττικής για την συνδρομή της.

Share

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

7 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

8 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

9 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

9 ώρες ago