Σε μία μεγάλη γιορτή για τον αθλητισμό, την πόλη και τις αξίες της ισότητας και της συμπερίληψης εξελίχθηκαν οι αγώνες για το 14ο Kallithea Run στους οποίους συμμετείχαν πάνω από 6.000 άτομα κάθε ηλικίας.
Με σύμμαχο και τον καλό καιρό, οι δρομείς ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης που υποδέχτηκε για μία ακόμη φορά τους αγώνες που αποτελούν θεσμό για την Καλλιθέα.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η ανταπόκριση των κατοίκων της πόλης, στον λαϊκό αγώνα δρόμου των 2,5 χιλιομέτρων, με έντονη παρουσία ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας, αναδεικνύοντας τον κοινωνικό και συμμετοχικό χαρακτήρα της διοργάνωσης.
Επίσης, συγκινητική ήταν και η συμμετοχή αθλητών που έτρεξαν με τον σύλλογο «Τρέξε Μαζί Μου», χρησιμοποιώντας ειδικά διαμορφωμένα αμαξίδια, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ισότητας και συμπερίληψης.
Μετά το πέρας της διοργάνωσης, η δημοτική Αρχή της πόλης ευχαρίστησε όσους δούλεψαν για να πραγματοποιηθούν και φέτος οι αγώνες με επιτυχία, στους πολίτες για την συμμετοχή τους, αλλά και την Περιφέρεια Αττικής για την συνδρομή της.
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.