ΔΗΜΟΙ

Μαραθώνας: Πολλά τα προβλήματα από την κακοκαιρία

Ο Δήμος Μαραθώνα υπέστη χθες μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία Erminio αλλά το σημαντικότερο είναι πως θρηνεί μια ανθρώπινη ζωή. Εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την τραγική απώλεια του κατοίκου που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στη Νέα Μάκρη και έχασε τη ζωή του λόγω εγκλωβισμού κάτω από αυτοκίνητο και απευθύνει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η σφοδρότητα της βροχόπτωσης από τις βραδινές ώρες και μετά υπήρξε έως και πρωτοφανής και έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και οι εθελοντικές ομάδες έχουν ήδη αντιμετωπίσει δεκάδες περιστατικά και συνεχίζουν να προσφέρουν τη βοήθειά τους όπου απαιτείται.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δυστυχώς, το φαινόμενο δεν έχει ακόμη τελειώσει και γι’ αυτό, μέχρι η κακοκαιρία Erminio να απομακρυνθεί από την Αττική, ο Δήμος απευθύνει, για μια ακόμη φορά, έκκληση για αποφυγή κάθε μη αναγκαίας μετακίνησης και κάθε άλλης ενέργειας που εγκυμονεί κινδύνους.

Υπενθυμίζουμε ότι και σήμερα, σχολικές μονάδες, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ και αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου δεν λειτουργούν για λόγους ασφαλείας μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών και αθλούμενων.

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

7 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

8 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

8 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

9 ώρες ago