Συνάντηση εργασίας για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της 13ης Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Γιάννη Μπάκα, παρουσία αιρετών και στελεχών του Δήμου.

Στη Ανθοκομική που έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την περιοχή, αναμένεται για ακόμα μια χρονιά να συμμετάσχουν φυτωριούχοι, παραγωγοί ανθοκομικών και λαχανοκομικών ειδών, ανθοπωλεία, γεωπονικά καταστήματα και καταστήματα με αγροτικά μηχανήματα.

Η Έκθεση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων κατά το διάστημα 8-17 Μαΐου 2026.

Σημειώνεται ότι από το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου σε συνεργασία με άλλες διευθύνσεις του Δήμου και τοπικούς φορείς και συλλόγους, προγραμματίζονται, παράλληλες εκδηλώσεις (μουσικές παραστάσεις και δρώμενα, εκπαιδευτικά προγράμματα, βιωματικά εργαστήρια κ.λπ.).