Δράση συγκέντρωσης πασχαλινών δώρων, τροφίμων και φαρμάκων με στόχο τη στήριξη όσων βρίσκονται σε ανάγκη, διοργανώνει ο δήμος Βύρωνα, με αφορμή τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η συλλογή των ειδών πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου έως και το Σάββατο 4 Απριλίου, καθημερινά, από 10:00 έως 14:00.
Επιπλέον, το Σάββατο 4 Απριλίου, από 10:00 έως 14:00, το προσωπικό των Δομών θα βρίσκονται στην αγορά του Βύρωνα, επί της οδού Αγίας Σοφίας, όπου θα πραγματοποιείται η συγκέντρωση των ειδών, ενώ οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις Δομές και τις Δράσεις μας.
Για τον λόγο αυτό, απευθύνει έκκληση στους κατοίκους της πόλης που έχουν τη δυνατότητα, να προσφέρουν πασχαλινές λαμπάδες, πασχαλινά σοκολατένια αυγά, συσκευασμένα τρόφιμα και φάρμακα.
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.