Συμβολικό χαρακτήρα έχει ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων ΙΩΝΙΚΟΥ και ΑΕΚ που θα διεξαχθεί τη Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου , στο γήπεδο «Π. Νικολαΐδης», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Συγκεκριμένα, ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μνήμης των Πατρίδων της Ιωνίας, που πραγματοποιούνται για 26η χρονιά.
Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση, υ εκδήλωση έχει συμβολικό χαρακτήρα, τιμώντας τη μνήμη και την ιστορική κληρονομιά των προσφυγικών πατρίδων της Ιωνίας, μέσα από το πνεύμα του αθλητισμού.
Ο αγώνας πραγματοποιείται από τον Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη και συγκεκριμένα από τη Διεύθυνση Αθλητισμού σε συνδιοργάνωση με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…