ΔΗΜΟΙ

Μαζική συμμετοχή στον αγώνα “Δρόμοι Ελεύθεροι”

Το δυναμικό του χαρακτήρα και την απήχηση που έχει στην τοπική κοινωνία επιβεβαίωσε για μία ακόμη χρονιά ο αγώνας «ΔΡΟΜΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ» που αποτελεί μία γιορτή του αθλητισμού για το Βύρωνα.

Ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε για 6η φορά στους δρόμους της πόλης, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πλήθους αθλητών κάθε ηλικίας και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής, οι δρόμοι του Βύρωνα πλημμύρισαν με 545 παιδιά όλων των ηλικιών, τα οποία με τον ενθουσιασμό και τη συμμετοχή τους έδωσαν έναν ξεχωριστό παλμό στην πόλη.

Πριν την έναρξη των αγώνων, ο Δήμαρχος, Αλέξης Σωτηρόπουλος, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες και τονίζοντας τη σημασία της άθλησης και της συμμετοχής στη ζωή της πόλης.

Σημαντική υπήρξε και η συμβολή της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, η οποία διασφάλισε την ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Share

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

7 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

8 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

8 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

9 ώρες ago