ΔΗΜΟΙ

Μήνυμα συνεργασίας στο Διαδημοτικό Τουρνουά Μπάσκετ του ΣΒΑΠ

Η προώθηση του αθλητισμού και η συνεργασία μεταξύ των τοπικών κοινωνιών, η ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των κοινοτήτων της νέας γενιάς των Δήμων-Μελών του συνδέσμων, ήταν και αυτή τη φορά το μήνυμα των αγώνων του Διαδημοτικού Τουρνουά Μπάσκετ του Συνδέσμου Βιώσιμης Ανάπτυξης Πόλεων.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή μαθητών από Λύκεια των Δήμων-Μελών του Συνδέσμου, ενώ στον τελικό αγώνα, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ν. Πέρκιζας» του Δήμου Χαλανδρίου, συμμετείχαν η ομάδα του 3ου Γενικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής και η ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Βριλησσίων, με νικήτρια την πρώτη με σκορ 57-50.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι νεαροί αθλητές απέδειξαν στην πράξη ότι ο αθλητισμός αποτελεί έναν σημαντικό χώρο συνεργασίας, δημιουργικής έκφρασης και ευγενούς άμιλλας.

Μιλώντας για τη διοργάνωση και τα μηνύματα της, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιώσιμης Ανάπτυξης Πόλεων, Αλέξης Μαυραγάνης, ανέφερε:

«Ως Σύνδεσμος Βιώσιμης Ανάπτυξης Πόλεων επενδύουμε σταθερά στις δράσεις που ενισχύουν τη συμμετοχή των νέων στην τοπική κοινωνία μέσα από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και φέρνουν πιο κοντά τις σχολικές κοινότητες των Δήμων-Μελών μας».

Share

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

8 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

9 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

10 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

10 ώρες ago