Άνοιξαν οι εγγραφές για το Race for Autism Gr στο Καβούρι
Τον αγώνα δρόμου Race for Autism Gr στο Καβούρι ετοιμάζεται να υποδεχτεί ο δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, με τις εγγραφές συμμετοχής να ε΄χουν ξεκινήσει.
Πρόκειται για τον 5ο Δρομικό Αγώνα που διοργανώνεται από το δήμο ΒΒΒ και την ΑμΚΕ Race for Autism Gr, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί, στο Καβούρι της Βουλιαγμένης.
Όπως επισημαίνεται, ο αγώνας έχει στόχο να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα συμπερίληψης, ισότιμης συμμετοχής και ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό και τη νευροδιαφορετικότητα μέσα από τη δύναμη του αθλητισμού.
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, δρομείς από την ηλικία των 12 ετών και άνω θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια διοργάνωση που αναδεικνύει τις αξίες της αποδοχής, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συμμετοχής.
Ο αγώνας είναι ανοιχτός και για άτομα με αναπηρία.
Η διοργάνωση φιλοδοξεί να αποτελέσει για ακόμη μία χρονιά μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού και κοινωνικής ευαισθησίας, όπου η συμμετοχή αποκτά ιδιαίτερη αξία, καθώς κάθε βήμα συμβάλλει στην ενίσχυση της ενημέρωσης και της κατανόησης γύρω από τον αυτισμό.