Ο Δήμος Σπάρτης αναλαμβάνει μια σημαντική πρωτοβουλία για όσες οικογένειες αντιμετωπίζουν πρόβλημα τεκνοποίησης. Σε συνεργασία με την BE-LIVE, διοργανώνει ειδική ενημερωτική εκδήλωση για την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 19:00 στην αίθουσα «Ευάγγελος Φιλιππόπουλος» της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σπάρτης, εκπρόσωποι της BE-LIVE, η οποία ιδρύθηκε από γυναικολόγους ειδικευμένους στην αναπαραγωγή, θα παρέχουν κάθε δυνατή πληροφορία σχετικά με το δημογραφικό και την υπογονιμότητα, αλλά και τη δραστηριότητα που αναπτύσσει για την οικονομική στήριξη των οικογενειών που επιθυμούν και προσπαθούν να αποκτήσουν παιδιά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής & Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και στηρίζεται από τον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ, θα παρουσιαστούν όλες οι λύσεις για την υποβοήθηση της τεκνοποίησης, καθώς και το μεγάλο ζήτημα της ψυχολογικής υποστήριξης των οικογενειών για τη λήψη σωστών αποφάσεων.