ΔΗΜΟΙ

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκαν στα παιδιά δύο ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές

Σήμερα παραδόθηκαν ξανά στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης δύο πλήρως ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές, στις οδούς Μπότσαρη – Μορφέως και Μπαλκαμπάση – Μερκουρίου, στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα.

Πρόκειται για δύο χώρους που παρέμεναν υποβαθμισμένοι. Πλέον μετατράπηκαν σε σύγχρονες, ασφαλείς και λειτουργικές παιδικές χαρές, με νέο εξοπλισμό, ασφαλή δάπεδα και παρεμβάσεις που βελτιώνουν συνολικά τον δημόσιο χώρο της γειτονιάς.

“Συνεχίζουμε σταθερά σε αυτή την κατεύθυνση. Ήδη έχουμε δημιουργήσει επτά νέες παιδικές χαρές σε διαφορετικές περιοχές της Θεσσαλονίκης, ενώ πολύ σύντομα παραδίδουμε ακόμη μία ανακαινισμένη παιδική χαρά, στην οδό Πλαστήρα, στην περιοχή της Χαριλάου. Η αναβάθμιση των δημόσιων χώρων στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης παραμένει σταθερή προτεραιότητα. Για μια πόλη πιο ανθρώπινη, πιο φιλική για τα παιδιά και τις οικογένειες” δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.

Τελευταία άρθρα

Χολαργός: Ενεργειακή αναβάθμιση του 1ου Γυμνασίου

Χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αττική 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

2 ώρες ago

Ξεκίνησε η τουριστική σεζόν για την Κάρπαθο

Πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της πρώτης πτήσης charter της Transavia από την Ολλανδία για τη θερινή…

2 ώρες ago

Ξάνθη: Ενημερωτική εκδήλωση για γονείς ενόψει Πανελληνίων

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 30 Απριλίου, στις 18:00, στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου.

3 ώρες ago

Δελφοί & Λεβερκούζεν υπογράφουν Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης

θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαΐου, στις 19:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στην…

3 ώρες ago

Δωρίδα: Σε τροχιά υλοποίησης ο κόμβος Μαραθιά

Ολοκληρώθηκε η μελέτη για το έργο-ορόσημο οδικής ασφάλειας στη Δωρίδα.

3 ώρες ago

ΥΠΕΣ: 1.2 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση του Open Mall Άρτας

Σε οριστική διευθέτηση οδηγείται η επί χρόνια εκκρεμότητα για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου της Άρτας.

4 ώρες ago