Η 3η Ημέρα Εύρεσης Εργασίας στον κλάδο του τουρισμού, αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία που φέρνει σε άμεση επαφή επαγγελματίες, εργοδότες και υποψήφιους εργαζόμενους. Διοργανώνεται την Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2026 από τον Δήμο Μυτιλήνης, την Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου, τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας «Ασπίδα» και την Πειραματική Επαγγελματική Σχολή της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης Ανέργων (Δ.ΥΠ.Α.).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 το μεσημέρι, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης.
Στόχος της δράσης είναι η ανταλλαγή βιογραφικών, η παρουσίαση διαθέσιμων θέσεων εργασίας και η διερεύνηση δυνατοτήτων συνεργασίας ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης, ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων, τουριστικοί πράκτορες, καθώς και επιχειρήσεις ενοικίασης οχημάτων που δραστηριοποιούνται σε όλη τη Λέσβο.
Οι εργοδότες και οι επαγγελματίες καλούνται να προσέλθουν λίγο νωρίτερα για την καλύτερη οργάνωση της διαδικασίας, ενώ οι υποψήφιοι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα.
Προσφέρει πάνω από 65 νέες θέσεις για τη στήριξη νέων οικογενειών.
Η εγκατάστασή τους είναι μη μόνιμη, καθώς τοποθετούνται κατά τη θερινή περίοδο και απομακρύνονται μετά…
Υλοποιείται χάρη στη στενή συνεργασία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Τη στήριξη της πολιτείας στους μετακινούμενους κτηνοτρόφους ζητά ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης.
Στο επίκεντρο η αναβάθμιση του Τουριστικού Λιμένα.
Η πεζογέφυρα μπορεί επιτέλους να εξυπηρετεί πλήρως τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε: την ασφαλή…