ΔΗΜΟΙ

Πειραιάς: Ο Γ. Μώραλης σε εκδηλώσεις κοινωνικών & πολιτιστικών φορέων της πόλης

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, συνεχίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο τους ενεργούς φορείς και τους συλλόγους της πόλης του. Έτσι, παρευρέθηκε σε μια σειρά εκδηλώσεων κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα όπως όπως την ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη και τη διοίκηση του Συλλόγου, εκφράζοντας την έμπρακτη στήριξη του δήμου στις δράσεις ενημέρωσης, πρόληψης και ευαισθητοποίησης για ένα ζήτημα υγείας που αφορά χιλιάδες πολίτες.

Παράλληλα, έδωσε το «παρών» στη Γενική Συνέλευση και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Κατοίκων Μικρολίμανου Πειραιώς «Απόγονοι Μικρασιατών Προσφύγων 1922», τιμώντας την ιστορική μνήμη και τη διαχρονική συμβολή των Μικρασιατών προσφύγων στη διαμόρφωση της ταυτότητας του Πειραιά.

Ο κ. Μώραλης παρευρέθηκε επίσης, στην ετήσια εκδήλωση των αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, μιας σχολής με μακρά ιστορία και σημαντική προσφορά στην εκπαίδευση και την τοπική κοινωνία, ενώ συμμετείχε και στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Πειραϊκός Σύνδεσμος, ένας από τους ιστορικότερους πολιτιστικούς φορείς του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα να βρίσκομαι κοντά στους συλλόγους και τους φορείς της πόλης μας, που με τη δράση και την προσφορά τους κρατούν ζωντανό τον κοινωνικό και πολιτιστικό «ιστό» του Πειραιά. Η παρουσία μου σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις αποτελεί για εμένα μια ουσιαστική ευκαιρία να εκφράσω τη στήριξή μου στο έργο τους. Οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους φορείς προσφέρουν ανιδιοτελώς, διατηρούν την ιστορική μνήμη, προάγουν την αλληλεγγύη, ενισχύουν τη γνώση και τον πολιτισμό. Ως Δημοτική Αρχή, στεκόμαστε δίπλα τους και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει τη συνοχή, τη συμμετοχή και την ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Ο Πειραιάς προχωρά μπροστά όταν οι πολίτες του είναι ενεργοί και ενωμένοι».

Τελευταία άρθρα

Ανακαινίζονται οι παιδικές χαρές στο Αιγάλεω

Στα αιτήματα των κατοίκων της πόλης για ασφαλείς χώρους ψυχαγωγίας των παιδιών, ανταποκρίθηκε ο δήμος…

1 ώρα ago

Αλλάζουν όψη τα γήπεδα της Πετρούπολης

Σταδιακά προς την ολοκλήρωσή τους οδεύουν οι εργασίες συντήρησης στα γήπεδα της πόλης από τα…

1 ώρα ago

3 εκατομμύρια ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας στο δήμο Σικυωνίων

Στο σύνολό τους εγκρίθηκαν οι προτάσεις του δήμου Σικυωνίων που εξασφαλίζει πόρους, συνολικού ύψους τριών…

2 ώρες ago

Δεσμεύσεις Βασίλη Κικίλια για το Λιμάνι της Κυλλήνης

Στην Κυλλήνη, όπου επισκέφθηκε το λιμάνι και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών που εκτελούνται…

2 ώρες ago

Επίθεση ΕΔΕΥΑ κατά ΥΠΕΝ για το νομοσχέδιο του νερού

Για υπονόμευση της διαχείρισης του νερού από τους δήμους, καθώς και για «αποκλεισμό» τόσο της…

2 ώρες ago

Διαμαρτυρία Ρουβίκωνα στο Νέστο για την αντιπυρική προστασία

Και για θέματα πολιτικής προστασίας και συγκεκριμένα αντιπυρικών μέτρων έκανα την εμφάνισή τους στο δήμο…

3 ώρες ago