Νέο γύρο κινητοποιήσεων για την υπόθεση της αστικής σήραγγας προανήγγειλε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος, κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στο Δημοτικό Συμβούλιο, κλιμακώνοντας την πίεση προς την κεντρική διοίκηση.
Ο δήμαρχος ζήτησε από την πρόεδρο του σώματος τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για οργανωμένο σχέδιο δράσεων. Όπως ξεκαθάρισε, οι επόμενες κινήσεις θα έχουν σαφώς «διεκδικητικό» χαρακτήρα, με στόχο τη δέσμευση της κυβέρνησης σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
«Πλέον θα πάμε σε κλείσιμο δρόμων και όχι για λίγα λεπτά, αλλά για 1 και για 2 ώρες εάν χρειαστεί. Πάμε σε διεκδικητικό πλαίσιο για να πιέσουμε την κυβέρνηση να αφήσει τα ευχολόγια και να δεσμευθεί για χρονοδιάγραμμα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.