ΔΗΜΟΙ

Τρίκαλα: Επιταχύνονται οι διαδικασίες στις δημόσιες συμβάσεις

Μια σειρά συναντήσεων ξεκίνησαν να υλοποιούνται στον Δήμο Τρικκαίων με στόχο τη βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών για τις δημόσιες συμβάσεις. Το Τμήμα Προμηθειών και το Αυτοτελές Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου ανέλαβαν τον ρόλο της συγκεκριμενοποίησης, επεξήγησης και παροχής διευκρινίσεων σε υπαλλήλους, προκειμένου να βελτιωθεί η συνεργασία και να υλοποιούνται ταχύτερα οι διαδικασίες σε σχέση με τις δημόσιες συμβάσεις.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Διοικητικών – οικονομιών Υπηρεσιών, Σοφία Αλεστά, στάθηκε στη σημασία της βελτίωσης αυτών των διαδικασιών, προκειμένου να λειτουργεί ταχύτερα και αποτελεσματικότερα ο Δήμος, προς όφελος των πολιτών.

Οι κ. Φωτεινή Κρύου (προϊσταμένη τμήματος Προμηθειών), Παναγιώτα Ευθυμίου (προϊσταμένη στο Αυτοτελές Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου) και Μαρία Μουργελά (τμήμα προμηθειών) εξήγησαν συγκεκριμένες διαδικασίες και απάντησαν σε ρωτήσεις που τέθηκαν από στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας με επικεφαλής τη διευθύντρια Στ. Πελίγκου.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν παρόμοιες συναντήσεις και με στελέχη άλλων Διευθύνσεων του Δήμου Τρικκαίων.

Τελευταία άρθρα

Ισίδωρος Μάδης: «Η καλύτερη καταστολή είναι η πρόληψη»

Την ανάγκη η χώρα να επενδύσει ουσιαστικά στην πρόληψη και όχι μόνο στη διαχείριση των…

38 λεπτά ago

Κατερίνη: Σε λειτουργία το αναβαθμισμένο δημοτικό πάρκινγκ στην Παραλία

Στοχεύει στην ουσιαστική μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου και την εξυπηρέτηση ντόπιων και επισκεπτών.

3 ώρες ago

Σπάρτη: Νέο πρόσωπο για τα σχολεία Αγίου Ιωάννη

Αλλάζει ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης.

4 ώρες ago

Σπέτσες: 2 εκ. ευρώ για αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία του Ιανουαρίου

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

4 ώρες ago

Συνάντηση Τοψίδη με το κλιμάκιο του ΟΟΣΑ για το Δημογραφικό

Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο επίκεντρο του εθνικού σχεδιασμού.

4 ώρες ago

Σαμοθράκη: Αναβαθμίζεται το ελικοδρόμιο του νησιού

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση και τον επανεξοπλισμό του ελικοδρομίου Σαμοθράκης.

4 ώρες ago