ΔΗΜΟΙ

Άφαντοι ακόμη οι δράστες της εισβολής στο αμαξοστάσιο δήμου

Ασύλληπτοι παραμένουν ακόμη οι δράστες της πρόκλησης σοβαρών ζημιών σε οχήματα του δήμου Νεάπολης-Συκεών, την περασμένη εβδομάδα, ενώ άγνωστα παραμένουν και τα αίτια που τους ώθησαν στην πράξη τους.

Συγκεκριμένα, μετά τη μήνυση που υπέβαλε η δημοτική Αρχή του δήμου για τις φθορές σε οχήματα στο εργοτάξιο του δήμου, το έργο της προανάκρισης και των ερευνών συνεχίζεται, χωρίς, ωστόσο, μέχρι στιγμής να υπάρχουν απτά αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε, νυχτερινές ώρες του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, όταν οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο χώρο στην περιοχή Στρεμπενιώτη και προκάλεσαν ζημιές σε δύο οχήματα, εκ των οποίων το ένα χρησιμοποιείται για τις ανάγκες μετακίνησης των ΚΔΑΠ, των ΚΑΠΗ και πολιτιστικών συλλόγων.

Μετά τη διαπίστωση των βανδαλισμών, η δημοτική Αρχή απευθύνθηκε στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου υπέβαλλε μήνυση ώστε να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία διερεύνησης και αναζήτησης των δραστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το αμαξοστάσιο του δήμου γίνεται στόχος βανδάλων, αφού στο ίδιο σημείο έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν καταστροφές σε μηχανήματα και οχήματα του δήμου.

Τέλος, στο πλαίσιο της έρευνας, εξετάζεται αν οι επιθέσεις συνδέονται μεταξύ τους.

Τελευταία άρθρα

Κατερίνη: Σε λειτουργία το αναβαθμισμένο δημοτικό πάρκινγκ στην Παραλία

Στοχεύει στην ουσιαστική μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου και την εξυπηρέτηση ντόπιων και επισκεπτών.

3 λεπτά ago

Σπάρτη: Νέο πρόσωπο για τα σχολεία Αγίου Ιωάννη

Αλλάζει ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης.

13 λεπτά ago

Σπέτσες: 2 εκ. ευρώ για αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία του Ιανουαρίου

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

21 λεπτά ago

Συνάντηση Τοψίδη με το κλιμάκιο του ΟΟΣΑ για το Δημογραφικό

Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο επίκεντρο του εθνικού σχεδιασμού.

33 λεπτά ago

Σαμοθράκη: Αναβαθμίζεται το ελικοδρόμιο του νησιού

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση και τον επανεξοπλισμό του ελικοδρομίου Σαμοθράκης.

49 λεπτά ago

Τα Μέγαρα «ανεβαίνουν στο ποδήλατο»

Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα διαθέσιμα για όλους.

1 ώρα ago