Σε πιλοτική φάση βρίσκεται η δράση αποκομιδής απορριμμάτων που ξεκινά ο Δήμος Μαλεβιζίου και η Υπηρεσία Καθαριότητας, με τη χρήση μικρών δορυφορικών απορριμματοφόρων. Στόχο έχει τη βελτίωση της καθαριότητας και της καθημερινότητας πολιτών και επιχειρήσεων.
Η πιλοτική δράση θα υλοποιείται στις λεωφόρους Ελευθερίου Βενιζέλου, Ανδρέα Παπανδρέου και Γ. Γεννηματά. Τα οχήματα θα διέρχονται από τις 09:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα της αποκομιδής, ιδιαίτερα σε περιοχές με αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο και έντονη εμπορική δραστηριότητα.
Η χρήση μικρών, ευέλικτων οχημάτων επιτρέπει την ταχύτερη εξυπηρέτηση των κεντρικών οδικών αξόνων, τη συχνότερη απομάκρυνση των απορριμμάτων και τη βελτίωση της συνολικής εικόνας της πόλης, περιορίζοντας φαινόμενα υπερχείλισης κάδων.
Η πιλοτική εφαρμογή της συνεχούς αποκομιδής των απορριμμάτων με τα μικρά δορυφορικά οχήματα αποτελεί μία ακόμα προσπάθεια για τη συνεχή αναβάθμιση της Υπηρεσίας Καθαριότητας και την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τους δημότες.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…