Άλλη μια όμορφη, γιορτινή ιδέα έγινε πράξη στον Δήμο Αλίμου: πρόκειται για το τρενάκι του Καρναβαλίμου, που έβαλε τα αποκριάτικά του και επέστρεψε στους δρόμους της πόλης, για να πάει βόλτα μεγάλους και μικρούς!
Τα δρομολόγια ξεκίνησαν ήδη και θα διαρκέσουν έως και τις 21 Φεβρουαρίου. Καθημερινά δρομολόγια από τις 17:00 έως τις 21:00.
Αφετηρία από Άνω Καλαμάκι (πλατεία Καραϊσκάκη) στις 17:00-18:00-19:00-20:00 και από Κάτω Καλαμάκι (οδός Θουκυδίδου έναντι καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ) στις 17:30-18:30-19:30-20:30.
Οι βόλτες είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Προσφέρει πάνω από 65 νέες θέσεις για τη στήριξη νέων οικογενειών.
Η εγκατάστασή τους είναι μη μόνιμη, καθώς τοποθετούνται κατά τη θερινή περίοδο και απομακρύνονται μετά…
Υλοποιείται χάρη στη στενή συνεργασία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Τη στήριξη της πολιτείας στους μετακινούμενους κτηνοτρόφους ζητά ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης.
Στο επίκεντρο η αναβάθμιση του Τουριστικού Λιμένα.
Η πεζογέφυρα μπορεί επιτέλους να εξυπηρετεί πλήρως τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε: την ασφαλή…