ΔΗΜΟΙ

Συνάντηση δημάρχου Ηρακλείου με τον νέο Ταξίαρχο της 44ης ΣΔΙ

Θέματα που αφορούν κυρίως στην πολιτική προστασία και στην συνεργασία για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή των μέτρων ενόψει και της αντιπυρικής περιόδου, τέθηκαν κατά την εθιμοτυπική συνάντηση του δημάρχου Ηρακλείου Κρήτης με το νέο διοικητή της 44ης Στρατιωτικής Διοίκησης ΤΑΛΩΣ Ταξίαρχο Φώτιο Αρμπή.

Ο Ταξίαρχος, μετά τις τακτικές κρίσεις και την τοποθέτησή του συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αλέξη Καλοκαιρινό ο οποίος  τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και επανέλαβε ότι η διάθεση του Δήμου Ηρακλείου για αγαστή συνεργασία με την Διοίκηση της 44ης ΣΔΙ πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Από την πλευρά του ο Ταξίαρχος, εξέφρασε την πρόθεση να συνδράμει το Δήμο όπου χρειαστεί, ενημέρωσε τον δήμαρχο για την σημαντική επιχειρησιακή και εκπαιδευτική αναβάθμιση της 44ης Στρατιωτικής Διοίκησης Κρήτης.

Share

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

8 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

9 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

10 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

10 ώρες ago