Με σαφές μήνυμα αποφασιστικότητας, ο δήμαρχος Λάμπρος Μίχος καταγγέλλει νέο κύμα φθορών στα κοινόχρηστα ποδήλατα του Αγία Βαρβάρα, λίγες μόλις ημέρες μετά την επανατοποθέτησή τους.
Σε ανάρτησή του επισημαίνει:
«Μόλις τα βγάλαμε, πάλι τα ίδια. Μέχρι να τους πιάσουμε. Ίσως αγνοούν ότι η καταστροφή κοινόχρηστων ποδηλάτων μπορεί να τους κοστίσει κάποια χρόνια φυλακή. Βαλτοί, προστατευόμενοι του μικρόκοσμου της πόλης, που δε θέλουν τίποτα καλό στην πόλη ή ανόητα και κακομαθημένα παιδιά; Όπως και νά ’χει εμείς επισκευάζουμε και συνεχίζουμε!».
Η δημοτική αρχή κάνει λόγο για επαναλαμβανόμενα περιστατικά βανδαλισμού που υπονομεύουν μια υπηρεσία βιώσιμης μετακίνησης με κοινωνικό και περιβαλλοντικό όφελος. Παρά τις ζημιές, τα συνεργεία του Δήμου προχωρούν άμεσα σε αποκαταστάσεις, διατηρώντας το σύστημα σε λειτουργία.
Με επτά αλλαγές που προέκυψαν έπειτα από τη διαδικασία της διαβούλευσης προχώρησε προς την τελική…
Την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Ο Δήμος Ορχομενού παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για επανεγγραφές και νέες εγγραφές νηπίων στους…
Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού…
Παραχωρήθηκαν δωρεάν από την εταιρεία R Energy 1.
Λ. Μενδώνη: «Η προστασία και η ανάδειξη των σπουδαίων ιστορικών τεκμηρίων είναι προϋποθέσεις της βιώσιμης…