Την ακύρωση των προγραμματισμένων αποκριάτικων εκδηλώσεων για την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ο Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, εξαιτίας της επικείμενης επιδείνωσης του καιρού.
Οι δράσεις, που ήταν προγραμματισμένες για τις 11:00 το πρωί στην πλατεία Διαμάντως Κουμπάκη στη Νίκαια και στην Κεντρική Πλατεία Ρέντη, δεν θα πραγματοποιηθούν, καθώς – σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ – αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, με πιθανότητα έντονων φαινομένων κατά τόπους.
Η δημοτική αρχή έθεσε ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια παιδιών, γονέων και συμμετεχόντων, κρίνοντας ότι η διεξαγωγή υπαίθριων εκδηλώσεων υπό αυτές τις συνθήκες ενέχει κινδύνους.
Ο Δήμος ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόηση και ενημερώνει ότι θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τον επαναπρογραμματισμό των αποκριάτικων δράσεων σε νέα ημερομηνία.
Πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση της δημοτικής παράταξης στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα, με την…
Με σαφές μήνυμα ότι η υγεία στα νησιά δεν μπορεί να λειτουργεί «με τον καιρό…
Με βροχόπτωση από τις πρώτες πρωινές ώρες και επιδείνωση των συνθηκών κατά διαστήματα, η Αττική…
Εγκαινιάστηκε το πλήρως ανακαινισμένο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Νέο Ικόνιο, ένας χώρος που για χρόνια…
Θερμά λόγια για τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, επιφύλαξε ο δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, με…
Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, έπειτα από σοβαρό περιστατικό…