Σε ηλικία 69 ετών έφυγε από τη ζωή ο δήμαρχος Φιλιατών Βασίλειος Τζίγκος που άφησε την τελευταία του πνοή στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου είχε εισαχθή και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.
Ο Βασίλειος Τζίγκος είχε εκλεγεί δήμαρχος τον Οκτώβριο του 2023, με ποσοστό 53,19%, επικρατώντας του Πέτρου Κατσάρη που συγκέντρωσε 46,81%.
Η κηδεία του θα τελεστεί στους Φιλιάτες, όπου διετέλεσε δήμαρχος μέχρι σήμερα, ενώ η ταφή θα γίνει στο χωριό καταγωγής του, την ακριτική Πόβλα.
Τις επόμενες ώρες αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο Φιλιατών με λεπτομέρειες για την ημέρα και την ώρα της εξόδιου ακολουθίας, καθώς και για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για την αναπλήρωση στη διοίκηση του Δήμου.
Η χρηματοδότηση γίνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Συνεχείς έλεγχοι για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Βασίλη Υψηλάντη, Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, η Διάσκεψη των…
1.300 έργα ορεινής υδρονομίας για τη συγκράτηση των υδάτων και την προστασία από ακραία καιρικά…
Κοινός στόχος ο συντονισμός του Δήμου, της αθλητικής κοινότητας και της Πολιτείας, για τη διασφάλιση…
Ο Δήμος Καρπάθου εργάζεται ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί της Καρπάθου να βρίσκονται σε…