Τις περιβαλλοντικές του δράσεις για την ενίσχυση του αστικού πρασίνου συνεχίζει ο δήμος Παπάγου- Χολαργού που πραγματοποίησε ακόμη μία δεντροφύτευση, παρουσία του δημάρχου της πόλης.
Η δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε στην οδό Χατζηκωνσταντή, του Παπάγου, με τη συμμετοχή του Ηλία Αποστολόπουλου, καθώς και πλήθους εθελοντών και μελών της Δασοπροστασίας και προσωπικού του Δήμου.
Στο πλαίσιο της δράσης, φυτεύτηκαν περίπου 700 δέντρα, μεταξύ των οποίων βελανιδιές, κυπαρίσσια και άλλα είδη.
Να σημειωθεί ότι η δεντροφύτευση υλοποιήθηκε από την πρωτοβουλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε», σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, στο πλαίσιο κοινών δράσεων για την προστασία και αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος.
Αναφερόμενος στη δράση, ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν τονίζοντας ότι «με συνεργασία και συνέπεια, η περιβαλλοντική ευθύνη γίνεται πράξη».
Άρθρο του Στάθη Φουντουκίδη, Δημάρχου Πέλλας Κάθε διοικητική θητεία είναι ένα μονοπάτι που δεν…
Έναν λεμονόκηπο στην καρδιά της Αθήνας δημιουργεί ο δήμος, φυτεύοντας πενήντα λεμονιές, δίνοντας χρώμα και…
Αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο του δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, ο οποίος αναφερόμενος στην εμπρηστική…
Σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών στη διαμόρφωση του ψηφιακού σχεδιασμού αποτελεί…
Ένας απολογισμός του έργου της Περιφέρειας για την ενίσχυση και την προστασία του περιβάλλοντος των…
Την επάρκεια και την ποιότητα του νερού που φτάνει στους κατοίκους της πόλης ενισχύουν οι…