ΔΗΜΟΙ

Αναβαθμίζεται η Γ’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά

Στις προσπάθειες που καταβάλει η δημοτική Αρχή για την αναβάθμιση κάθε γειτονιάς της ΄Γ δημοτικής ενότητας της πόλης, αναφέρθηκε ο Γιάννης Μώραλης κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γ2 Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης του δήμου, το παρόν έδωσαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής, ενώ την εκδήλωση τίμησαν ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Κώστας Κατσαφάδος, ο πρώην Βουλευτής Νίκος Μανωλάκος,  η Αντιπεριφερειάρχης Εθελοντισμού Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, και εκπρόσωποι τη δημοτικής Αρχής.

Ο δήμαρχος της πόλης, κατά τον χαιρετισμό του είπε:

«Η νέα χρονιά μάς βρίσκει με την ίδια αποφασιστικότητα και την ίδια πίστη ότι μπορούμε να κάνουμε τη γειτονιά μας καλύτερη. Ξέρουμε ότι υπάρχουν ακόμη ζητήματα που χρειάζονται λύσεις και συνεχίζουμε με έργα, με σχέδιο και με στόχο να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών. Κάθε παρέμβαση, από την ασφαλτόστρωση δρόμων μέχρι τη βελτίωση των σχολικών υποδομών, έχει ως κεντρικό στόχο την ποιότητα ζωής των κατοίκων και την ενίσχυση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας της περιοχής. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια, ώστε η νέα χρονιά να φέρει λιγότερες δυσκολίες και περισσότερες ευκαιρίες για όλους. Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα. Να είναι μια χρονιά όπου θα κάνουμε πράξη όσα ονειρευόμαστε για τον Πειραιά και για τα παιδιά μας».

Ο κ. Μώραλης τέλος, συνεχάρη την Πρόεδρο της Γ’ Δημοτικής Κοινότητας, κα Όλγα Πυκνάδα, καθώς και όλα τα μέλη της Κοινότητας, για το έργο που επιτελούν και ευχαρίστησε τους πολίτες για τη συμμετοχή και την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Γ’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, Όλγα Πυκνάδα στον χαιρετισμό της, αναφέρθηκε στο έργο που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα, επισημαίνοντας τις ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικούς δρόμους του Νέου Φαλήρου, τις σημαντικές παρεμβάσεις και εργασίες ανακαίνισης σε σχολεία, καθώς και τη δημιουργία του πρότυπου «πάρκου τσέπης» στην Ακτή Δηλαβέρη.

Τελευταία άρθρα

4.27 εκ. ευρώ για εκσυγχρονισμό υποδομών στους ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων & Πηνειού

Η χρηματοδότηση γίνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

12 ώρες ago

Χαλκίδα: Σε εξέλιξη οι εργασίες αντικατάστασης των αγωγών στα Αγάλματα

Συνεχείς έλεγχοι για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

13 ώρες ago

Η Βουλή στηρίζει το ακριτικό Καστελλόριζο

Σύμφωνα με ανάρτηση του Βασίλη Υψηλάντη, Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, η Διάσκεψη των…

14 ώρες ago

ΥΠΕΝ: 123 εκ. ευρώ για ορεινά αντιπλημμυρικά έργα σε Θεσσαλία & Φθιώτιδα

1.300 έργα ορεινής υδρονομίας για τη συγκράτηση των υδάτων και την προστασία από ακραία καιρικά…

14 ώρες ago

Συνάντηση εργασίας για την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Σερρών

Κοινός στόχος ο συντονισμός του Δήμου, της αθλητικής κοινότητας και της Πολιτείας, για τη διασφάλιση…

14 ώρες ago

Κάρπαθος: Αποκατάσταση Στατικής Επάρκειας 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Πηγαδίων

Ο Δήμος Καρπάθου εργάζεται ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί της Καρπάθου να βρίσκονται σε…

15 ώρες ago