ΔΗΜΟΙ

Επ’ αυτοφώρω συλλήψεις για απόρριψη μπαζών στου Ρέντη

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη βρίσκονται τρεις αλλοδαποί που συνελήφθησαν να πετάνε μπάζα σε περιοχή του Ρέντη.

Οι ασυνείδητοι δράστες, συνελήφθησαν από άνδρες της Αστυνομίας και συγκεκριμένα της Ομάδας Αποτροπής Απόρριψης Αποβλήτων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, που είχε ενημερωθεί από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την καταπολέμηση των παράνομων εναποθέσεων μπαζών και την προστασία του περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι τρεις αλλοδαποί κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να απορρίπτουν παράνομα οικοδομικά υλικά.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα που χρησιμοποιούσαν, ενώ στον οδηγό επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.175 ευρώ, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Αναφερόμενος στο θέμα, ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης δήλωσε:

«Η συνεργασία μας με την Ελληνική Αστυνομία είναι καθοριστικής σημασίας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της παραβατικότητας και την προστασία του δημόσιου χώρου. Οι συλλήψεις αυτές αποδεικνύουν ότι όταν υπάρχει συντονισμός, τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ουσιαστικά. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με συνέπεια και αυστηρότητα, χωρίς καμία ανοχή σε πρακτικές που υποβαθμίζουν την πόλη μας».

Τελευταία άρθρα

4.27 εκ. ευρώ για εκσυγχρονισμό υποδομών στους ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων & Πηνειού

Η χρηματοδότηση γίνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

12 ώρες ago

Χαλκίδα: Σε εξέλιξη οι εργασίες αντικατάστασης των αγωγών στα Αγάλματα

Συνεχείς έλεγχοι για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

12 ώρες ago

Η Βουλή στηρίζει το ακριτικό Καστελλόριζο

Σύμφωνα με ανάρτηση του Βασίλη Υψηλάντη, Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, η Διάσκεψη των…

13 ώρες ago

ΥΠΕΝ: 123 εκ. ευρώ για ορεινά αντιπλημμυρικά έργα σε Θεσσαλία & Φθιώτιδα

1.300 έργα ορεινής υδρονομίας για τη συγκράτηση των υδάτων και την προστασία από ακραία καιρικά…

13 ώρες ago

Συνάντηση εργασίας για την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Σερρών

Κοινός στόχος ο συντονισμός του Δήμου, της αθλητικής κοινότητας και της Πολιτείας, για τη διασφάλιση…

13 ώρες ago

Κάρπαθος: Αποκατάσταση Στατικής Επάρκειας 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Πηγαδίων

Ο Δήμος Καρπάθου εργάζεται ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί της Καρπάθου να βρίσκονται σε…

14 ώρες ago