ΔΗΜΟΙ

Σκιάθος: Παραδόθηκε το μεγαλύτερο αθλητικό έργο του νησιού από τη Δημοτική Αρχή Τζούμα

Στη Σκιάθο παραδόθηκε  το μεγαλύτερο έργο που έχει υλοποιηθεί ποτέ για τον αθλητισμό, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τις αθλητικές υποδομές του νησιού. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, το νέο έργο θα «εγκαινιαστεί» με τον πιο ουσιαστικό τρόπο: από τα ίδια τα παιδιά της Σκιάθου, μέσα από τη διοργάνωση ημέρας στίβου με τη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών και τη στήριξη του τοπικού Αθλητικού Ομίλου.

Πρόκειται για το έργο «Κατασκευή συνθετικού τάπητα στίβου (ταρτάν) Δημοτικού Σταδίου Σκιάθου», προϋπολογισμού 440.000 ευρώ, που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ». Κύριος του έργου είναι ο Δήμος Σκιάθου, ενώ φορέας υλοποίησης η Αναπτυξιακή Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης.

Η παρέμβαση εντάσσεται στο συνολικό έργο «Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Σκιάθου», ύψους 742.915 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει και την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου. Δημιουργείται έτσι ένα σύγχρονο, πιστοποιημένο στάδιο έξι διαδρομών, που προσφέρει ασφαλείς συνθήκες άθλησης και ψυχαγωγίας για όλους. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο αναπτυξιακό εργαλείο, με στόχο οι δημότες να απολαμβάνουν σύγχρονους και ασφαλείς αθλητικούς χώρους.

Τελευταία άρθρα

Παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο σε Λαγκάδια, Στεμνίτσα-Δημητσάνα & Χώρα

Εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου οι δημοπρατήσεις τριών έργων ύψους 4,25 εκατ. ευρώ στη Γορτυνία.

6 ώρες ago

6,16 εκ. ευρώ για έργα αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Μικρά Μαντίνεια

Το έργο εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την αντιμετώπιση της παράκτιας διάβρωσης…

6 ώρες ago

Καλλιθέα: Δημοπρατήθηκε η ανάπλαση 5,5 στρεμμάτων στο πρώην οικόπεδο της ΒΙΚΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη, δημοπρατήθηκε σήμερα, με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής,…

7 ώρες ago

Πιο καθαρός από ποτέ ο δήμος Ιεράπετρας

Τοποθετήθηκαν οι 4 πρώτοι, υπερσύγχρονοι κάδοι απορριμμάτων που λειτουργούν με φωτοβολταϊκό.

7 ώρες ago

Ξάνθη: Αποκατάσταση της Καπναποθήκης «Μπασιούδη»

Προχωρά η ωρίμανση του έργου της δημιουργίας του Διαχρονικού Μουσείου Ξάνθης.

7 ώρες ago

Παρεμβάσεις για την προστασία του φυσικού πλούτου της Γυάρου

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ το Σχέδιο Διαχείρισης της Προστατευόμενης Περιοχής Βιοποικιλότητας «Νήσος Γυάρος και θαλάσσια ζώνη».

8 ώρες ago