ΔΗΜΟΙ

Υπό δημιουργία το Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης οι νέοι δυναμώνουν την φωνή και την παρουσία τους στην πόλη. Ξεκίνησαν ήδη οι εγγραφές μελών των νέων από 15 έως 29 ετών, για να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά της πόλης και να μοιράζονται τις ιδέες και τις προτάσεις τους.

O Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης με την απόφαση 477/2025 του Δημοτικού Συμβουλίου καλεί τους νέους και τις νέες της πόλης μας ηλικίας 15-29 ετών που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ενεργά να εγγραφούν ως μέλη στο Συμβούλιο Νεολαίας, με σκοπό την προώθηση της ενεργού συμμετοχής των νέων στη διαμόρφωση τοπικών πολιτικών και την ενίσχυση του διαλόγου μεταξύ των νέων και των θεσμικών οργάνων.

“Οι νέοι και οι νέες αποτελούν την πιο δυναμική ομάδα της κοινωνίας και οφείλουμε ως κοινωνία να τους δώσουμε χώρο για συν απόφαση, συν διεκδίκηση και διαχείριση των τοπικών υποθέσεων. Έχουμε ανάγκη να ακούσουμε τις απόψεις τους, να μοιραστούμε ιδέες και προτάσεις και να συνδιαμορφώσουμε την καθημερινότητα της πόλης μας” δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος, Γιάννης Κωνσταντάτος.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:
Οι νέοι που ενδιαφέρονται να εγγραφούν θα πρέπει να λάβουν γνώση του κανονισμού λειτουργίας του Συμβουλίου Νεολαίας που αναρτάται και στην συνέχεια είτε να συμπληρώσουν με το γνήσιο της υπογραφής την παρακάτω ηλεκτρονική αίτηση και να την αποστείλουν neolaia@elliniko-argyroupoli.gr είτε να προσέλθουν για την ίδια διαδικασία διά ζώσης στο Γραφείο Νεολαίας του Δήμου (Δημαρχείο Ελληνικού Αργυρούπολης, Τμήμα Παιδείας, είσοδος από οδό Ρεθύμνης).

Κανονισμός Λειτουργίας: https://www.elliniko-argyroupoli.gr/wp-content/uploads/2026/01/ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΥΣΤΑΣΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΝΕΟΛΑΙΑΣ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ-ΨΔ7ΤΩΡ7-Υ4Λ-2-2.pdf
Yπεύθυνη Δήλωση: https://www.elliniko-argyroupoli.gr/wp-content/uploads/2026/01/ΑΙΤΗΣΗ-ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΣΤΟ-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-ΝΕΟΛΑΙΑΣ-1.docx

Πληροφορίες:
Τηλ. Επικοινωνίας: 2131600131-136
email neolaia@elliniko-argyroupoli.gr

Τελευταία άρθρα

4.27 εκ. ευρώ για εκσυγχρονισμό υποδομών στους ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων & Πηνειού

Η χρηματοδότηση γίνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

13 ώρες ago

Χαλκίδα: Σε εξέλιξη οι εργασίες αντικατάστασης των αγωγών στα Αγάλματα

Συνεχείς έλεγχοι για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

14 ώρες ago

Η Βουλή στηρίζει το ακριτικό Καστελλόριζο

Σύμφωνα με ανάρτηση του Βασίλη Υψηλάντη, Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, η Διάσκεψη των…

14 ώρες ago

ΥΠΕΝ: 123 εκ. ευρώ για ορεινά αντιπλημμυρικά έργα σε Θεσσαλία & Φθιώτιδα

1.300 έργα ορεινής υδρονομίας για τη συγκράτηση των υδάτων και την προστασία από ακραία καιρικά…

15 ώρες ago

Συνάντηση εργασίας για την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Σερρών

Κοινός στόχος ο συντονισμός του Δήμου, της αθλητικής κοινότητας και της Πολιτείας, για τη διασφάλιση…

15 ώρες ago

Κάρπαθος: Αποκατάσταση Στατικής Επάρκειας 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Πηγαδίων

Ο Δήμος Καρπάθου εργάζεται ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί της Καρπάθου να βρίσκονται σε…

15 ώρες ago