Η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα προχώρησε στον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων του Δήμος Σερρών, με τη θητεία τους να ισχύει από τις 13 Ιανουαρίου 2026 έως τις 12 Ιανουαρίου 2027.
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, τα νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν καθήκοντα Αντιδημάρχου καλύπτουν κρίσιμους τομείς της διοίκησης, από τις διοικητικές και τεχνικές υπηρεσίες, την οικονομική διαχείριση και την καθαριότητα, έως την παιδεία, την κοινωνική πολιτική, τον πολιτισμό, τον τουρισμό και την πολιτική προστασία, καθώς και την καθημερινότητα τόσο της πόλης όσο και των δημοτικών κοινοτήτων.
Αναλυτικά οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι:
Μετά την παραίτηση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χρυσούλας Δρίγκα, η Δήμαρχος προτείνει για νέο Πρόεδρο τον Αθανάσιο Παπαδόπουλο, ενώ ευχαρίστησε δημόσια την κ. Δρίγκα για την υπεύθυνη και ουσιαστική θητεία της, υπογραμμίζοντας ότι υπήρξε η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε τη συγκεκριμένη θέση στον Δήμο Σερρών. Τις επόμενες ημέρες, η κ. Δρίγκα αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας, Πρόληψης, Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ ΜΕΑ.
Σε δήλωσή της, η κ. Μητλιάγκα τόνισε ότι «η Δημοτική Αρχή συνεχίζει με σχέδιο, συνεργασία και αποφασιστικότητα, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου».
Με επτά αλλαγές που προέκυψαν έπειτα από τη διαδικασία της διαβούλευσης προχώρησε προς την τελική…
Την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Ο Δήμος Ορχομενού παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για επανεγγραφές και νέες εγγραφές νηπίων στους…
Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού…
Παραχωρήθηκαν δωρεάν από την εταιρεία R Energy 1.
Λ. Μενδώνη: «Η προστασία και η ανάδειξη των σπουδαίων ιστορικών τεκμηρίων είναι προϋποθέσεις της βιώσιμης…