ΔΗΜΟΙ

Πέλλα: Αυτοψία του Δημάρχου στα μεγάλα έργα της περιοχής

Ο Δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστα Δεληγιαννίδη, πραγματοποίησε αυτοψία σε σημαντικά έργα της περιοχής που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και σε οικισμούς με καταγεγραμμένες ανάγκες.

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το έργο της ανάπλασης στην Πέλλα, το οποίο βρίσκεται σε ικανοποιητικό στάδιο υλοποίησης. Πρόκειται για ένα έργο που, με την ολοκλήρωσή του, θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα και τη λειτουργικότητα της ευρύτερης περιοχής του Μουσείου της Πέλλας.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Κρύα Βρύση, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή της πρώτης από τις συνολικά επτά υπερυψωμένες πεζοδιαβάσεις, στην είσοδο του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας ήταν η Ακρολίμνη, όπου ο Δήμαρχος επιθεώρησε την αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων της κοινότητας, καταγράφοντας τις ανάγκες του κτηρίου, έπειτα από αιτήματα και προτάσεις των κατοίκων και της τοπικής κοινότητας.

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Οι περιοδείες σε έργα και οικισμούς θα συνεχιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην έδρα του Δήμου. Θέλουμε να έχουμε άμεση εικόνα των προβλημάτων, να ακούμε τους προέδρους, τους συμβούλους και τους πολίτες και να δίνουμε λύσεις με σχέδιο και συνέπεια. Τα χωριά μας αξίζουν ίση προσοχή και ουσιαστικές παρεμβάσεις».

Τελευταία άρθρα

Γιώργος Παπαδημητρίου: «Ακόμα ένα ταβάνι κατέρρευσε» στο Ηράκλειο Αττικής – Σφοδρή επίθεση στον Νίκο Μπάμπαλο

Σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια των σχολικών εγκαταστάσεων και την ποιότητα των εργασιών ανακαίνισης θέτει…

7 λεπτά ago

Συνεχίζονται τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στη Δυτική Ελλάδα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρεμβαίνει σε κρίσιμους ποταμούς και χειμάρρους της περιοχής.

57 λεπτά ago

Νέα, σύγχρονα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενισχύει έμπρακτα τη Δημόσια Υγεία.

1 ώρα ago

Η “ανθεκτική Θεσσαλία” του Κουρέτα & τα επόμενα βήματα θωράκισής της

Πώς άντεξαν οι Σποράδες στο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας.

2 ώρες ago

Νέα έργα υποδομών και αντιπλημμυρικής προστασίας στην Πελοπόννησο

Παρεμβάσεις άνω των 3,5 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

2 ώρες ago

Μέτωπο οκτώ δημάρχων κατά της κυβέρνησης για την παραλιακή ζώνη: Ζητούν απόσυρση ρύθμισης και προειδοποιούν με προσφυγές στη Δικαιοσύνη

Κοινή παρέμβαση των δημάρχων Αλίμου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γλυφάδας, Καλλιθέας, Κρωπίας, Μοσχάτου –…

2 ώρες ago