Κλειστή παραμένει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στη Λ. Εθνικής Αντιστάσης στο ύψος του νοσοκομείου Αγία Όλγα, στο ρεύμα προς Χαλάνδρι, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας λόγω πτώσης δομικών υλικών από γέφυρα στο οδόστρωμα.
Συνεργεία του δήμου απομάκρυναν τα οικοδομικά υλικά από τον δρόμο. Ωστόσο είναι εμφανής η φθορά στη γέφυρα, σε ένα πολυσύχναστο σημείο τη Νέας Ιωνίας: το σκυρόδεμα έχει υποχωρήσει και είναι ορατά τα σίδερα της κατασκευής.
Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Παναγιώτης Μανούρης, δήλωσε σχετικά: «Στις 05:00 με ειδοποίησαν ότι είχαν πέσει επιχρίσματα στο οδόστρωμα από τη γέφυρα. Αυτό είναι μια παλιά ιστορία. Ό οπλισμός και τα επιχρίσματα είναι σαθρά. Η περιφέρεια μου απάντησε ότι δεν υπάρχει θέμα με την στατικότητα».
Πηγή: ΕΡΤNEWS
Προσφέρει πάνω από 65 νέες θέσεις για τη στήριξη νέων οικογενειών.
Η εγκατάστασή τους είναι μη μόνιμη, καθώς τοποθετούνται κατά τη θερινή περίοδο και απομακρύνονται μετά…
Υλοποιείται χάρη στη στενή συνεργασία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Τη στήριξη της πολιτείας στους μετακινούμενους κτηνοτρόφους ζητά ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης.
Στο επίκεντρο η αναβάθμιση του Τουριστικού Λιμένα.
Η πεζογέφυρα μπορεί επιτέλους να εξυπηρετεί πλήρως τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε: την ασφαλή…