ΔΗΜΟΙ

Ενίσχυση των υπηρεσιών καθαριότητας ζητά το Χαϊδάρι

Η ουσιαστική ενίσχυση των υπηρεσιών καθαριότητας του δήμου, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις, καθώς και να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα όπως αυτά που δημιουργεί η παράνομη χωματερή στο Σχιστό, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του δημάρχου Χααϊδαρίου με τον αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος.

Κατά την συνάντηση, τέθηκε, αρχικά το θέμα της  σύμβασης που υπέγραψε ο Δήμος Χαϊδαρίου με την Περιφέρεια Αττικής για το πρόγραμμα εγκατάστασης κάδων για χαρτί, ενώ θα υπάρξουν και ανάλογες δράσεις ενημέρωσης.

Πέραν αυτού, ο δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Λεωνίδα Βουλγαρίδη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Σταθά, ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ Χαράλαμπο Σιάτρα για τις μεγάλες ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας.

Συγκεκριμένα, τονίστηκαν οι τεράστιες απαιτήσεις, καθώς ο Δήμος εκτός από τις ανάγκες της πόλης εξυπηρετεί και 3 στρατόπεδα και 3 νοσοκομεία, ενώ στα όρια του είναι η Λεωφόρος Αθηνών και το μικρό και μεγάλο Σχιστό, όπου εκεί γίνεται παρανόμως εναπόθεση μπάζων και ογκωδών αντικειμένων.

Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησαν τη συνδρομή της Περιφέρειας προκειμένου ο Δήμος να προμηθευτεί νέα οχήματα, αλλά και για άλλα ζητήματα, η αντιμετώπισή των οποίων θα διευκολυνθεί σημαντικά τη λειτουργία της Υπηρεσίας.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρχει στενή συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπίζονται οι μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν στον τομέα της καθαριότητας και να παρέχονται οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Τελευταία άρθρα

Σύστημα άρδευσης με κάρτες χρέωσης προωθούν τα Τρίκαλα

Και στη διαχείριση των υδάτινων πόρων πρωτοπορεί ο δήμος Τρικάλων που εισάγει ένα ηλεκτρονικό σύστημα…

34 λεπτά ago

Αποκατάσταση του Ι.Ν. Γενεσίου της Θεοτόκου στην Ίο από την Περιφέρεια

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, υπέγραψε την απόφαση ένταξης του έργου στο Πρόγραμμα «Νότιο…

38 λεπτά ago

Αυτοψία Σπανού σε έργα του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, πραγματοποίησε αυτοψία σε έργα της Περιφέρειας σε Αμφίκλεια και…

52 λεπτά ago

Μεγάλη απάτη με voucher παιδιών σε ΚΔΑΠ στην Κομοτηνή

Μεγάλη απάτη, με λεία που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ανέρχεται στις 451.000 ευρώ είχαν…

54 λεπτά ago

Θεσσαλονίκη: 2ο Φεστιβάλ ΑΜΕΑ, μια γιορτή για όλους

Στόχος είναι η ενίσχυση της συμπερίληψης, η ευαισθητοποίηση του κοινού και η καλλιέργεια του σεβασμού.

1 ώρα ago

Κάρπαθος: Ενημέρωση στα σχολεία για την ανακύκλωση

Ο Δήμος Καρπάθου επενδύει στη νέα γενιά για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

1 ώρα ago