Μία νέα παιδική χαρά, η δεύτερη στην περιοχή της Γιάννουλης, παραδίδεται στην πόλη της Λάρισας, στο πλαίσιο του προγραμματισμού της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την ενίσχυση της ποιότητας ζωής, σε κάθε συνοικία.
Η νέα παιδική χαρά βρίσκεται στην Πλατεία Θρακών (Αβδημιώτη, Δημητρίου-Καραολή, Κουλουψούζη) στη Γιάννουλη. Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2026, στις 12.30 μ.μ. και η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλες και όλους.
Άλλες δέκα παιδικές χαρές, σε συνοικίες της Λάρισας, αναμένεται να αναβαθμιστούν εντός του 2026, καθώς τον περασμένο Δεκέμβριο εγκρίθηκε σχετική πρόταση της Δημοτικής Αρχής για χρηματοδότηση των εργασιών ανακατασκευής και προμήθειας εξοπλισμού από το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου.
Υπενθυμίζεται ότι 15 παιδικές χαρές, νέες και ανακαινισμένες, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές, παραδόθηκαν στο κοινό πέρυσι.
Ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση στους κατοίκους του Περιστερίου είχε η δράση του δήμου για τη χρήση…
Και στη διαχείριση των υδάτινων πόρων πρωτοπορεί ο δήμος Τρικάλων που εισάγει ένα ηλεκτρονικό σύστημα…
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, υπέγραψε την απόφαση ένταξης του έργου στο Πρόγραμμα «Νότιο…
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, πραγματοποίησε αυτοψία σε έργα της Περιφέρειας σε Αμφίκλεια και…
Μεγάλη απάτη, με λεία που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ανέρχεται στις 451.000 ευρώ είχαν…
Στόχος είναι η ενίσχυση της συμπερίληψης, η ευαισθητοποίηση του κοινού και η καλλιέργεια του σεβασμού.