Ένα… ιδιαίτερο επεισόδιο σημειώθηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου λίγο πριν τις 14:00, όπως αναφέρει το agriniopress.gr. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άνδρας εισήλθε στο δημαρχιακό μέγαρο δίνοντας ψευδή στοιχεία στην είσοδο και κατευθύνθηκε στον δεύτερο όροφο, όπου, φωνάζοντας, ζήτησε επίμονα να συναντήσει τον δήμαρχο.
Όταν βρέθηκε στο γραφείο του Γιώργος Παπαναστασίου, ο άνδρας άρχισε να τον απειλεί και να εκτοξεύει ύβρεις. Κατά την προσπάθεια δημοτικού υπαλλήλου να τον απομακρύνει, ο δράστης επιτέθηκε, δαγκώνοντας τον υπάλληλο στο μπράτσο.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο. Ο άνδρας συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου, ενώ όσοι έγιναν μάρτυρες του περιστατικού εμφανίζονται έντονα αναστατωμένοι.
Με επτά αλλαγές που προέκυψαν έπειτα από τη διαδικασία της διαβούλευσης προχώρησε προς την τελική…
Την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Ο Δήμος Ορχομενού παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για επανεγγραφές και νέες εγγραφές νηπίων στους…
Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού…
Παραχωρήθηκαν δωρεάν από την εταιρεία R Energy 1.
Λ. Μενδώνη: «Η προστασία και η ανάδειξη των σπουδαίων ιστορικών τεκμηρίων είναι προϋποθέσεις της βιώσιμης…