ΔΗΜΟΙ

Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανείων στον Δήμο Ασπροπύργου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σε κλίμα βαθιάς θρησκευτικής κατάνυξης εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Δήμο Ασπροπύργου, την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026, παρουσία επισήμων και πλήθους πιστών. Η τελετή της Κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και ο Αγιασμός των Υδάτων πραγματοποιήθηκαν στον λιμένα της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) Ασπροπύργου – Σχολή Εμποροπλοιάρχων, σύμφωνα με το εορταστικό πρόγραμμα, μεταδίδοντας το διαχρονικό μήνυμα της πίστης, της ενότητας και της ελπίδας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελος Λιάκος, ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου κ. Ιωάννης Μυτιληναίος, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Ιωάννης Ηλίας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πλήθος κόσμου που τίμησε με την παρουσία του τη μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας.

Την τελετή πλαισίωσε με τη μουσική της η Φιλαρμονική του Δήμου Ασπροπύργου, προσδίδοντας επιπλέον λαμπρότητα και εορταστικό χαρακτήρα στη σημαντική αυτή ημέρα.

Τελευταία άρθρα

Ροζ φωταγωγήθηκε η Πορτάρα στη Νάξο

Σήμερα ξεκινούν και στη Νάξο, με το NAXOS RUN FOR THE CURE 2026, οι εκδηλώσεις…

18 ώρες ago

2,7 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση τριών σχολείων στα Γιάννενα

Η πρώτη ένταξη έργου της νέας Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ιωαννιτών είναι γεγονός.

18 ώρες ago

Μπαίνει τάξη στο πρόβλημα της στάθμευσης στη Γλυφάδα

Να βάλει τάξη στους δρόμους της πόλης και ιδίως γύρω από το εμπορικό κέντρο, καθώς…

18 ώρες ago

Ο Λόρδος Βύρων «επιστρέφει» στον Βύρωνα

Μια ιδιαίτερη έκθεση αφιερωμένη στη ζωή, την προσωπικότητα και την πορεία του Λόρδου Βύρωνα φιλοξενεί…

19 ώρες ago

Κάλεσμα αλληλεγγύης για τα παιδιά του «Αγία Σοφία»

Μία ακόμη εκστρατεία αλληλεγγύης για την στήριξη των παιδιών ηλικίας 4 έως 14 ετών που…

19 ώρες ago

Εκπαίδευση 80 εκπαιδευτικών για σεισμό από το Π. Φάληρο

Στα θρανία, προκειμένου να ενημερωθούν για τις ενέργειες και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν…

19 ώρες ago