Ο δήμαρχος Άη Στράτη, Κωνσταντίνος Σινάνης, μίλησε με ειλικρίνεια στους δημότες του για τη δύσκολη προσωπική δοκιμασία που αντιμετωπίζει, ανακοινώνοντας ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο.
Η ανακοίνωση έγινε μετά τη θεία λειτουργία και την τελετή του καθαγιασμού των υδάτων, στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου γνωστοποίησε πως θα απουσιάσει από τα δημαρχιακά του καθήκοντα για διάστημα δύο μηνών.
Όπως ανέφερε εμφανώς συγκινημένος, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και καλείται να δώσει έναν δύσκολο αλλά αποφασιστικό αγώνα. Τόνισε ότι η προσωρινή απομάκρυνσή του είναι αναγκαία, προκειμένου να επικεντρωθεί στη θεραπεία του.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δήμαρχος διαγνώστηκε πριν από περίπου έναν μήνα με σπάνια μορφή καρκίνου και αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα κύκλο χημειοθεραπειών, γεγονός που καθιστά απαραίτητη την προσωρινή απουσία του από τη διοίκηση του νησιού.
Πολλοί συνάδελφοί του έσπευσαν να του ευχηθούν να επιστρέψει πίσω γερός και δυνατός:
Πρόστιμο συνολικού ύψους 14.580 ευρώ στο δήμο Αμοργού για επέμβαση οδοποιίας με τη χρήση μηχανημάτων,…
Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…
Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…
Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…
Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…
Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…