ΔΗΜΟΙ

Μήνυμα ενότητας και ανάπτυξης από τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη

Με την παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας την πρώτη ημέρα του νέου έτους, ο Δήμος Πειραιά υποδέχθηκε το 2026. Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του δημάρχου Γιάννη Μώραλη, ο οποίος τόνισε ότι η νέα χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία, ενότητα και κοινό όραμα για έναν Πειραιά πιο σύγχρονο, ανθρώπινο και βιώσιμο. Όπως δήλωσε, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει με συνέπεια την υλοποίηση έργων που ενισχύουν την κοινωνική συνοχή, αναβαθμίζουν τις υποδομές και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε σε σημαντικές παρεμβάσεις που αναμένεται να διαμορφώσουν τη νέα εικόνα της πόλης, όπως το νέο Δικαστικό Μέγαρο και το Μουσείο Εναλίων Αρχαιοτήτων, υπογραμμίζοντας ότι το 2026 προμηνύεται χρονιά ανάπτυξης και εξωστρέφειας για τον Πειραιά.

Παράλληλα, εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ για την συνεργασία, με αφορμή και την πρόσφατη ανακήρυξή του ως Επίτιμου Δημότη. Τυχεροί του φλουριού αναδείχθηκαν ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Αβραμίδης και ο πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Δημήτρης Πεφάνης.

Τελευταία άρθρα

Οι 7 σημαντικότερες αλλαγές που φέρνει η διαβούλευση στον Νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Με επτά αλλαγές που προέκυψαν έπειτα από τη διαδικασία της διαβούλευσης προχώρησε προς την τελική…

8 ώρες ago

Στον Πειραιά η ιστορική τριήρης “Ολυμπιάς”

Την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

11 ώρες ago

Παράταση των εγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς Ορχομενού

Ο Δήμος Ορχομενού παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για επανεγγραφές και νέες εγγραφές νηπίων στους…

12 ώρες ago

Θερινή Δημιουργική Απασχόληση για τα παιδιά του Δήμου Καλαμαριάς

Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού…

12 ώρες ago

Ιθάκη: Τοποθετήθηκαν οι 4 πρώτοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Παραχωρήθηκαν δωρεάν από την εταιρεία R Energy 1.

12 ώρες ago

Στη Σύμη η Λίνα Μενδώνη

Λ. Μενδώνη: «Η προστασία και η ανάδειξη των σπουδαίων ιστορικών τεκμηρίων είναι προϋποθέσεις της βιώσιμης…

13 ώρες ago