Εορταστικό, γεμάτο εκπλήξεις και κάλαντα ήταν το πρωί για το δήμαρχο Φυλής που δέχτηκε την επίσκεψη μελών του ΚΑΠΗ και τη φιλαρμονική του δήμου.
Ο Χρήστος Παππούς δέθηκε στο γραφείο του στα Άνω Λιόσια τα δώρα από τις κυρίες του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου που τον επισκέφθηκαν για να του μεταφέρουν ευχές από τους εκπροσώπους της τρίτης ηλικίας της πόλης.
Επίσης, το δήμαρχο επισκέφθηκε, τηρώντας το έθιμο και η φιλαρμονική, που του έψαλε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.
Τόσο ο Χρήστος Παππούς, όσο και τα μέλη της διοίκησης του δήμου που βρίσκονταν στο δημαρχείο ανταπέδωσαν τις ευχές για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2026.
Ακολούθως η φιλαρμονική γέμισε με μουσική σχεδόν όλες τις γειτονιές της πόλης, από το Ζεφύρι, μέχρι την Χασιά.
Είναι η πρώτη φορά που θα γίνουν τόσες πολλές παιδικές χαρές στον Δήμο Πύργου.
Στόχος είναι η ενημέρωση σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας, ανάδειξης της σημασίας της…
Αυτοψία Ταχιάου στους πέντε σταθμούς της επέκτασης.
Χρίστος Δήμας: «Προχωρούν τα έργα σε όλο το μήκος του ΒΟΑΚ».
1,86 εκατ. ευρώ για να εξασφαλιστεί η ασφαλής και οριστική επαναλειτουργία του ιστορικού σιδηρόδρομου.
Για σεβασμό στους θεσμού μίλησε στην πρώτη του δήλωση μετά την απόφαση για την προφυλάκισή…