Ο Δήμαρχος Φλώρινας, Βασίλης Γιαννάκης, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ Δήμου Φλώρινας, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους.
Μέσα σε χαρούμενο κλίμα και με εορταστική διάθεση, ο κ. Γιαννάκης αντάλλαξε ευχές με τους ωφελούμενους του ΚΑΠΗ και συζήτησε για αρκετή ώρα μαζί τους για όσα θέματα τους απασχολούν, ενώ άκουσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.
Στη συνέχεια ο δήμαρχος επισκέφτηκε το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Φλώρινας, όπου και ευχήθηκε στους τρόφιμους και στο προσωπικό για τις Άγιες Ημέρες.
Ο δήμαρχος, παρακολούθησε, τέλος, το άναμμα της Φωτιάς και τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προσφέροντας δώρα στα φιλοξενούμενα παιδιά.
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης…
Στις τελικές τους θέσεις αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης…
Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων σε όλη τη χώρα ήταν το αντικείμενο της…
Επιστολή με την οποία ζητάει την επείγουσα λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας…
Σκληρή κριτική στις πολιτικές που εφαρμόζονται για την ενίσχυση και ανάπτυξη των νησιωτικών δήμων άσκησαν…
Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Ψηφιακού Μετασχηματισμού & ΚΕΠ, Ηλία Σώζου, στο e-ota.gr.