ΔΗΜΟΙ

Ισίδωρος Μάδης για την Ημέρα των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος: «Ημέρα τιμής και σεβασμού»

Με αφορμή τη σημερινή εορτή των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, των Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και Δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης, απευθύνει θερμές ευχές σε όλες και όλους όσοι υπηρετούν την πυροπροστασία και την ασφάλεια των πολιτών.

«Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα τιμής και σεβασμού για τις γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, για τους μόνιμους και εποχικούς πυροσβέστες, τους εθελοντές, τα στελέχη, τους σπουδαστές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, το διοικητικό προσωπικό και όλους όσοι βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή.

Το έργο που επιτελείτε, συχνά κάτω από ακραία δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες, αποτελεί θεμέλιο ασφάλειας για την κοινωνία και πολύτιμη εγγύηση προστασίας των πολιτών και του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Η αυταπάρνηση, η επαγγελματική σας συνέπεια, η ψυχραιμία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης με το οποίο στέκεστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή, σας διακρίνει και ταυτόχρονα μας εμπνέει και μας συγκινεί!

Ως Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού, βρισκόμαστε διαχρονικά στο πλευρό του Πυροσβεστικού Σώματος και των ανθρώπων του, ιδιαίτερα στην κοινή προσπάθεια για την προστασία του Υμηττού, των συνανθρώπων μας και του φυσικού μας πλούτου.

Η διαρκής συνεργασία, η εμπιστοσύνη και ο αμοιβαίος σεβασμός αποτελούν τη βάση αυτής της σχέσης, γνωρίζοντας από κοντά τη σημασία της προσφοράς σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεισφορά σας.

Εύχομαι σε όλες και όλους σας υγεία, δύναμη και ασφαλή επιστροφή από κάθε αποστολή.

Χρόνια πολλά στο Πυροσβεστικό Σώμα», τόνισε.

Τελευταία άρθρα

Δήμος Βιάννου: Καλύπτει από το 2027 τα ενοίκια εκπαιδευτικών που επιλέγουν να μείνουν στην περιοχή

Σε μία ουσιαστική παρέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης εκπαιδευτικών και άλλων δημοσίων υπαλλήλων…

12 ώρες ago

Παρέμβαση Κολιάδη για την παραλία Τσαμπίκα μετά τις καταγγελίες για εργασίες

Άμεση παρέμβαση για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην παραλία Τσαμπίκα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ρόδου…

12 ώρες ago

Δυτική Μακεδονία: Νέα τουριστική ταυτότητα με ψηφιακή πύλη, AI και στόχο τον τουρισμό τεσσάρων εποχών

Σε μια νέα φάση οργανωμένης τουριστικής προβολής επιχειρεί να περάσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παρουσιάζοντας…

12 ώρες ago

Καλαμάτα: Εγκαινιάστηκε η αναβαθμισμένη κεντρική παιδική χαρά στο αναψυκτήριο

Στην παράδοση μιας ακόμη αναβαθμισμένης υποδομής για παιδιά και οικογένειες προχώρησε ο Δήμος Καλαμάτας, με…

12 ώρες ago

Αγία Παρασκευή: Πλήθος κόσμου στη δεύτερη μέρα της «Πόλης Πολιτισμού 2026» – Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα οι εκδηλώσεις της «Πόλης Πολιτισμού 2026» στην…

12 ώρες ago

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, θερμοκρασίες έως 37 βαθμούς και «Red Code» για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

Ιδιαίτερα επιβαρυμένες καιρικές συνθήκες διαμορφώνονται σήμερα, Κυριακή 30 Αυγούστου 2026, σε αρκετές περιοχές της χώρας,…

13 ώρες ago