Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών συνεχίζει να επιχειρεί με υπευθυνότητα παρεμβάσεις για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών του, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών και την ασφαλή άθληση.
Στο πλαίσιο αυτό, στο γήπεδο της Νέας Κίου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες ολικής σποράς, με την τοποθέτηση κατάλληλου χλοοτάπητα, προσαρμοσμένου στις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής, ώστε να διασφαλιστεί η αντοχή και η μακροχρόνια ποιότητα του αγωνιστικού χώρου.
Παράλληλα, ο Δήμος έχει υποβάλει ολοκληρωμένη μελέτη και πρόταση ένταξης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την κατασκευή κερκίδων και αποδυτηρίων.
Ταυτόχρονα, έχουν προχωρήσει σημαντικά οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε το γήπεδο να περιέλθει ιδιοκτησιακά στον Δήμο Άργους – Μυκηνών, γεγονός που διασφαλίζει τη δυνατότητα περαιτέρω παρεμβάσεων και αξιοποίησής του προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Στην προχωρημένη φάση υλοποίησης εισέρχεται το κρίσιμο αντιπλημμυρικό έργο στον Ιλισσό, που αφορά τις περιοχές…
Σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού τιμήθηκε στο Αγρίνιο η μνήμη των 120 πατριωτών που εκτελέστηκαν…
Σε κλίμα διαφάνειας και με τη συμμετοχή κορυφαίων θεσμικών και εκπαιδευτικών παραγόντων πραγματοποιήθηκε στην Αγία…
Σε άμεσες νομικές ενέργειες προχώρησε ο Δήμος Καλαμαριάς κατά δύο ατόμων που εντοπίστηκαν να απορρίπτουν…
Σαφές μήνυμα στήριξης στη νέα γενιά και στις σύγχρονες μορφές αθλητισμού και τεχνολογίας στέλνει ο…
Σε δημόσια αντιπαράθεση εξελίσσεται η συζήτηση για τις επιπτώσεις του τουρισμού στην Αθήνα, με φόντο…