Με εντυπωσιακή συμμετοχή, περισσοτέρων από 800 αθλητών κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε το 5ο Run the Christmas Night @ Chalandri, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου για τις γιορτές.
Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα ήταν η κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, η οποία πλημμύρισε από κόσμο.
Η διαδρομή πέρασε και από τη Ρεματιά Χαλανδρίου, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια ξεχωριστή εμπειρία νυχτερινού τρεξίματος μέσα στη φύση και τον αστικό ιστό της πόλης.
Τον ρυθμό της διοργάνωσης έδωσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου, συμβάλλοντας καθοριστικά στη γιορτινή ατμόσφαιρα της βραδιάς.
Τις απονομές στους νικητές πραγματοποίησαν ο δήμαρχος της πόλης, Σίμος Ρούσσος, και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέων Τεχνολογιών, Αλέξης Μαυραγάνης, οι οποίοι συνεχάρησαν όλους τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές για την επιτυχία της εκδήλωσης.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του αγώνα, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Ιδρύματος Γεωργίου & Αικατερίνης Χατζηκώνστα, αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τον κοινωνικό χαρακτήρα της διοργάνωσης.
Μετά το τέλος του αγώνα, σε όλους τους δρομείς προσφέρθηκαν γλυκίσματα και ζεστό κρασί, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια βραδιά γεμάτη αθλητισμό, αλληλεγγύη και χριστουγεννιάτικη ζεστασιά.
Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα εργάστηκαν τα μέλη της αποστολής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος και εθελοντές.
Στην ενεργειακή αναβάθμιση τεσσάρων σχολικών κτιρίων προχωρά ο δήμος Αγίων Αναργύρων- Καματερού, στο πλαίσιο της…
Στην Π.Ε. Ροδόπης συνεχίστηκε ο κύκλος των απολογιστικών παρουσιάσεων του Χριστόδουλου Τοψίδη στις πέντε Περιφερειακές…
Το πλαίσιο «Πελοπόννησος 2035», θέτοντας μια καθαρή πολιτική προτεραιότητα η νέα ΚΑΠ δεν μπορεί να…
Για την ανησυχητική αύξηση της συχνότητας των πυρκαγιών στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, τον επιχειρησιακό…
Με δράσεις ενημέρωσης για την ασφάλεια στο νερό, Παλαιό Φάληρο και Ερυθρός Σταυρός, τίμησαν την…
Iδανικά το 1ο Attica Roots Festival έκλεισε o διάσημος πρεσβευτής της παγκόσμιας ειρήνης, Faruk Tekbilek…