ΔΗΜΟΙ

Νέο σύγχρονο όχημα ενισχύει την Πολιτική Προστασία του Δήμου Σκιάθου

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σκιάθου ενισχύεται με ένα νέο, σύγχρονο όχημα, στο πλαίσιο της Πράξης «Προμήθεια Εξοπλισμού Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σκιάθου», όπως ορίζει η απόφαση με αρ. πρωτ. 7469/27.11.2025 του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας. Το συνολικό κόστος της προμήθειας ανέρχεται σε 248.000 ευρώ και αφορά ένα διαξονικό, πετρελαιοκίνητο φορτηγό τύπου 4Χ4, εξοπλισμένο με υπερκατασκευή βυτίου νερού και ολοκληρωμένο σύστημα πυρόσβεσης. Το νέο όχημα αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, καλύπτοντας κρίσιμες ανάγκες, κυρίως σε περιπτώσεις πυρκαγιών και έκτακτων φυσικών φαινομένων.

Η προστασία της ζωής, της υγείας και της περιουσίας των πολιτών παραμένει βασική προτεραιότητα για τον Δήμο Σκιάθου, ο οποίος επισημαίνει ότι συνεχίζει να αναβαθμίζει τις υποδομές και να ενισχύει την πρόληψη κινδύνων.

Τελευταία άρθρα

Πρώτος στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού στη χρηστή διακυβέρνηση και τη διαφάνεια

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού κατακτά την 1η θέση πανελλαδικά…

6 ώρες ago

Απάντηση του Δήμου Χαλανδρίου στην καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων για τις συμβασιούχους νηπιαγωγούς

"Η απόφαση αυτή είναι των αρμόδιων υπουργείων και ΟΧΙ του Δήμου Χαλανδρίου" υποστηρίζει ο Δήμαρχος.

9 ώρες ago

Ξεκινά η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Λίμνης Ευβοίας

Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου από το Προσκοπείο έως το…

10 ώρες ago

Εξηγήσεις της Δημάρχου Πεντέλης για το εξώδικο στην ANUBIS

To εξώδικο αποτελεί αναγκαία ενέργεια συμμόρφωσης με τους ρητούς και δεσμευτικούς όρους της νέας σύμβασης…

10 ώρες ago

Επτά δήμοι της Ηπείρου στο Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης

Σημαντική εξέλιξη για την Ήπειρο και ιδιαίτερα για τον νομό Ιωαννίνων.

10 ώρες ago