ΔΗΜΟΙ

Γιώργος Μαρκόπουλος: Η βράβευση του Δήμου Γαλατσίου είναι υπόθεση συλλογικής προσφοράς

Μερικές ημέρες μετά τη βραδιά «Ηρωικές Καρδιές 2025», η συγκίνηση παραμένει έντονη για τον Δήμο Γαλατσίου και τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο. Η βράβευση του Δήμου δεν αποτέλεσε απλώς μια τιμητική διάκριση, αλλά μια ουσιαστική επιβεβαίωση της δύναμης που γεννά η συνεργασία και η συνέπεια στον κοινό στόχο.

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος, από το 2021 έως σήμερα, το εγχείρημα αυτό χτίστηκε βήμα-βήμα από πολλούς ανθρώπους: εθελοντές που προσέφεραν χρόνο και ψυχή, εργαζόμενους του Δήμου που δούλεψαν αθόρυβα αλλά ουσιαστικά, καθώς και συνεργασίες που απέδειξαν πως η ένωση δυνάμεων μπορεί να δημιουργήσει θεσμούς με διάρκεια και κοινωνικό αποτύπωμα.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη σταθερή στήριξη του Υπουργού Εσωτερικών, Θεόδωρου Λιβάνιου, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό του Δήμου από την πρώτη στιγμή, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, με καθοριστική συμβολή στο μεγάλο πρόγραμμα διανομής ζωοτροφών την περίοδο της πανδημίας COVID-19. Παράλληλα, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης ενίσχυσε ενεργά αυτή την κοινή προσπάθεια, συνεχίζοντας ένα έργο που απαιτεί διαρκή συμμετοχή και συνεργασία.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται και στην Dogs’ Voice, για την τεχνογνωσία, τη συνέπεια και την πίστη στο όραμα, που οδήγησαν στη δημιουργία της μόνιμης δομής στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου – ενός χώρου έτοιμου ανά πάσα στιγμή να προστατεύσει ζωές.

«Το βραβείο αυτό δεν ανήκει σε έναν. Ανήκει σε όλους», σημειώνει ο Δήμαρχος, υπογραμμίζοντας ότι η προσπάθεια συνεχίζεται με ακόμη μεγαλύτερη πίστη, ευθύνη και δύναμη, προς όφελος της κοινωνίας και με επίκεντρο την ανθρωπιά.

Τελευταία άρθρα

Αλλάζει το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο

Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…

3 ώρες ago

Στην 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς η Π. Δυτικής Μακεδονίας

Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…

3 ώρες ago

Αποκλεισμένο για έκτη μέρα το λιμάνι της Μυτιλήνης

Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…

3 ώρες ago

«Ψαρεύουν» θύματα προσποιούμενοι δήμαρχο

Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…

4 ώρες ago

Στη Νέα Υόρκη η δήμαρχος Λήμνου

Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…

5 ώρες ago

Βράβευση δύο νεαρών αθλητριών της Νίκαιας

Δύο νεαρές αθλήτριες, για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους στον απαιτητικό στίβο των μαχητικών…

5 ώρες ago