ΔΗΜΟΙ

Δύο χρόνια Δημαρχίας Ψυχάλη: Απολογισμός πεπραγμένων – Ποιοι έδωσαν το παρών

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, παρουσίασε τη Δευτέρα (8/12) τον απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής για τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας του. Στους παρευρισκομένους διανεμήθηκε ενημερωτικό οκτασέλιδο έντυπο με αναλυτική παρουσίαση των δράσεων και των επιτευγμάτων της διοίκησης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν κοινοβουλευτικά στελέχη από διαφορετικά κόμματα, μεταξύ των οποίων οι βουλευτές Δημήτρης Καιρίδης (ΝΔ), Μιλένα Αποστολάκη και Δημήτρης Μάντζος (ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής), καθώς και η ανεξάρτητη βουλευτής Αθηνά Λινού. Το Υπουργείο Εσωτερικών εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Μπαλέρμπας.

Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησαν οι αντιπεριφερειάρχες Μαργαρίτα Βάρσου και Θάνος Ασκητής, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο πρώην δήμαρχος Κηφισιάς και νυν περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Χιωτάκης, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η βράβευση του πρώην δημάρχου Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και του επί 16 συναπτά έτη κοινοτάρχη Λυκόβρυσης Λευτέρη Κωνσταντινίδη για την πολύχρονη προσφορά τους. Στην ομιλία του, ο κ. Ψυχάλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του έργου της δημοτικής αρχής και ευχαρίστησε δημόσια τους συνεργάτες του, τους αντιδημάρχους και τους εντεταλμένους συμβούλους.

Ο Δήμαρχος έκλεισε την παρουσίαση παρουσιάζοντας τις δεσμεύσεις της διοίκησης για την επόμενη τριετία και τους βασικούς άξονες των προγραμματισμένων παρεμβάσεων.

Τελευταία άρθρα

657.000 ευρώ για 9 παιδικές χαρές στον Δήμο Πύργου

Είναι η πρώτη φορά που θα γίνουν τόσες πολλές παιδικές χαρές στον Δήμο Πύργου.

9 ώρες ago

Καστοριά: Ενημερωτικές δράσεις στην κοινότητα Ρομά

Στόχος είναι η ενημέρωση σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας, ανάδειξης της σημασίας της…

9 ώρες ago

Ξεκινούν τα δοκιμαστικά δρομολόγια της επέκτασης του Μετρό προς την Καλαμαριά

Αυτοψία Ταχιάου στους πέντε σταθμούς της επέκτασης.

9 ώρες ago

Αυτοψία Δήμα στα εργοτάξια του ΒΟΑΚ

Χρίστος Δήμας: «Προχωρούν τα έργα σε όλο το μήκος του ΒΟΑΚ».

9 ώρες ago

Η Περιφέρεια Δ. Ελλάδας κάνει πράξη τη δέσμευσή της για τον Οδοντωτό

1,86 εκατ. ευρώ για να εξασφαλιστεί η ασφαλής και οριστική επαναλειτουργία του ιστορικού σιδηρόδρομου.

10 ώρες ago

Σεβασμό στους θεσμούς δηλώνει ο Δήμαρχος Στυλίδας

Για σεβασμό στους θεσμού μίλησε στην πρώτη του δήλωση μετά την απόφαση για την προφυλάκισή…

10 ώρες ago