Τις δράσεις τους κατά της εφαρμογής του νέου οικοδομικού κανονισμού, παρά τις όποιες τροποποιήσεις έγιναν για να μειωθούν οι αντιδράσεις, συνεχίζουν οι δήμοι, με μία εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κολλέγιο Αθηνών, τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου.
Οι δήμοι, επιμένοντας στις ρυθμίσεις που εισάγει στην ανέγερση κτιρίων ο ΝΟΚ, πραγματοποιούν την εκδήλωση με θέμα: «Η Προστασία του οικιστικού περιβάλλοντος απέναντι στα κίνητρα του ΝΟΚ».
Σε αυτήν θα μετέχουν οι δήμοι: Αγίας Παρασκευής, Αλίμου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Παπάγου – Χολαργού, Πεντέλης και Χαλανδρίου.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ο συντονισμός των προσπαθειών, προκειμένου να μην εφαρμοστούν οι διατάξεις, οι οποίες, όπως δηλώνουν, αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία των πόλεων και υποβαθμίζουν, τόσο την ποιότητα ζωής των πολιτών, όσο και του αστικού περιβάλλοντος.
Τις δράσεις του με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα συνεχίζει ο δήμος Αιγάλεω που προσφέρει και την…
Αφιερωμένη στις δεκαετίες των ’80s και ’90s είναι η μουσική βραδιά που διοργανώνει ο δήμος…
Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» –…
Για πρώτη φορά, «Το Τραπέζι της Αγοράς» κάτω από το νέο βιοκλιματικό στέγαστρο της ιστορικής…
Βαρύ είναι το κλίμα στη Νίκαια μετά την απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη, με τον Δήμαρχο…
Την ικανοποίηση της δημοτικής Αρχής του δήμου Ραφήνας- Πικερμίου, αλλά κυρίως των κατοίκων της που…