Ένας 39χρονος αλλοδαπός είναι, όπως διαπιστώθηκε και ομολόγησε στους αξιωματικούς της αστυνομίας που τον συνέλαβαν, ο δράστης της διάρρηξης και κλοπής στο δημαρχείο του Σαρωνικού.
Σύμφωνα, τόσο μα το δήμο, όσο και με τη ΕΛΑΣ, ο νεαρός ταυτοποιήθηκε, μετά την αξιολόγηση των στοιχείων και των ιχνών που άφησε πίσω του.
Συγκεκριμένα, από το έργο της προανάκρισης και των ερευνών που διεξήχθησαν μετά την διάρρηξη που έγινε τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου, 29 Νοεμβρίου, διαπιστώθηκε ο ότι ως δράστης φέρεται να είναι ο 39χρονος.
Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος, είχε εισβάλει στο δημαρχείο, παραβιάζοντας ένα παράθυρο και αφού προκάλεσε ζημιές στο εσωτερικό του δημαρχείου, άρπαξε ένα κινητό τηλέφωνο που βρήκε σε ένα από τα γραφεία και έσπευσε να εξαφανιστεί.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο χώρο, κατανάλωσε τρόφιμα που εντόπισε σε κάποια από τα δώδεκα γραφεία στα οποία μπήκε και ερεύνησε.
Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σαρωνικού, με τη δικογραφία που συνέταξαν σε βάρος του, τον παρέπεμψαν στον Εισαγγελέα για τα περεταίρω.
Αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που περιλαμβάνει την ενίσχυση του στόλου, τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των…
"Η αναβάθμιση του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας σήμερα κρίνεται περισσότερο αναγκαία από ποτέ".
Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Πως αντιμετωπίζει ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού το θέμα αυτό.
"Το όχι του Δήμου Δελφών στο Νομοσχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων είναι ξεκάθαρο και…
Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε τρεις παραλίες του Δήμου Λήμνου (Νέα Μάδυτος Μύρινας, Πλατύ, Ζεματάς Παναγιάς).