Κρασπεδώσεις και κατασκευή νέων πεζοδρομίων αλλάζουν την όψη στις επεκτάσεις των δημοτικών κοινοτήτων της Λεπτοκαρυάς και του Λιτοχώρου στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. Με τον τρόπο αυτό επιλύεται ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε την περίοδο που τέθηκαν σε ισχύ οι Πράξεις Εφαρμογής στην κάθε κοινότητα.
Το έργο αφορά στην κατασκευή πεζοδρομίων στη Λεπτοκαρυά εμβαδού 3.500 τ.μ. και στο Λιτόχωρο εμβαδού 5.000 τ.μ., συνολικού προϋπολογισμού 350.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Αναφερόμενος στο έργο, ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, σημείωσε «Τα καινούρια και ασφαλή πεζοδρόμια θα χρησιμοποιούνται από τους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου μας, ομαλοποιώντας ταυτόχρονα ένα τοπίο, που η εικόνα του ήταν άσχημη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Αξιοποιούμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία. Κάνουμε τα χωριά μας καλύτερα».
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης…
Στις τελικές τους θέσεις αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης…
Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων σε όλη τη χώρα ήταν το αντικείμενο της…
Επιστολή με την οποία ζητάει την επείγουσα λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας…
Σκληρή κριτική στις πολιτικές που εφαρμόζονται για την ενίσχυση και ανάπτυξη των νησιωτικών δήμων άσκησαν…
Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Ψηφιακού Μετασχηματισμού & ΚΕΠ, Ηλία Σώζου, στο e-ota.gr.