Με αφορμή την Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών, μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση έρχεται στην Καλαμαριά με κεντρική ομιλήτρια την πρώην βουλευτή Α΄ Πειραιώς και παρουσιάστρια Νόνη Δούνια, μια γυναίκα που εμπνέει και έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα στην πολιτική και την κοινωνία.

«Οι γυναίκες μιλούν και αλλάζουν τον κόσμο», είναι ο τίτλος της ημερίδας που πραγματοποιείται το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 6 μμ στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς  «Ν. Βότσης» (Μ.Αλεξάνδρου & Αν. Θράκης 9).

Στο πάνελ μαζί με την Νόνη Δούνα θα βρίσκεται η Πρωταθλήτρια Επτάθλου Αναστασία Ντραγκομίροβα, μια αθλήτρια που μας γεμίζει υπερηφάνεια και συγκίνηση, για να μοιραστεί τη δική της ιστορία.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά, ενώ την πρωτοβουλία ανέλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς, Ανέστης Φίσκας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό.