Με μία συναυλία της Έλενας Παπαρίζου, μπροστά στο δημαρχείο της πόλης, ξεκινά στις 5 Δεκεμβρίου και τυπικά η φετινή εορταστική περίοδος στο Περιστέρι.
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος, Ανδρέας Παχατουρίδης, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή «Περιστέρι Πολλών Αστέρων», όπου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης.
Στο εορταστικό πρόγραμμα ξεχωρίζει η συναυλία με την Έλενα Παπαρίζου, η οποία θα χαρίσει μια μουσική βραδιά γεμάτη ρυθμό, λάμψη και εκπλήξεις.
Επίσης, στις εκδηλώσεις της ημέρας, συμμετέχει η Παιδική και Εφηβική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου Περιστερίου, δημιουργώντας μια ζεστή και φωτεινή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας, Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων, Εθελοντικών Φορέων, των Κέντρων Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) και των Δημιουργικών Εργαστηρίων του Δήμου Περιστερίου.
Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Περιστέρι Πολλών Αστέρων», η πόλη μεταμορφώνεται από τις 28 Νοεμβρίου 2025 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2026 σε έναν λαμπερό, γιορτινό προορισμό, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους.
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Η αγαπημένη Ελένη Τσαλιγοπούλου ανοίγει την καρδιά της μιλώντας για όλα λίγο πριν τη μεγάλη…
Πάνω από 100 μαθητές και μαθήτριες συμμετέχουν στις εργασίες του 1ου Θερινού Σχολείου Μαθηματικών, στο…
Νέο Κέντρο Διακλαδικής Εκπαίδευσης Μη Επανδρωμένων Αεροχημάτων στην Τρίπολη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού, υπογράφηκε η σύμβαση για τον νέο…