Τη δράση τους για μία ακόμη νύχτα συνέχισαν οι άγνωστοι βάνδαλοι οι οποίοι ξέσπασαν την οργή τους, σπάζοντας και πυρπολώντας κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία του Βύρωνα.
Η δράση των κακοποιών, αποκαλύφθηκε από τους υπαλλήλους της διεύθυνσης καθαριότητας του δήμου, καθώς και κατοίκους της πόλης που είδαν τις καταστροφές που είχαν προκληθεί.
Σύμφωνα με το δήμο, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, στη συμβολή των οδών Καραολή & Δημητρίου και Επταλόφου.
Το δεύτερο, επίσης σχετικό με φθορές σε κάδους απορριμμάτων, καταγράφηκε τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου σε τρία σημεία:
Το τρίτο, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 25 Νοεμβρίου. Έλαβε χώρα σε δύο σημεία:
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προχώρησαν άμεσα στην απομάκρυνση των κατεστραμμένων κάδων και στον καθαρισμό των σημείων, ενώ η δημοτική Αρχή Βύρωνα θα προβεί σε καταγγελία κατά αγνώστων για τα περιστατικά εμπρησμού και φθοράς δημόσιας περιουσίας, προκειμένου να αποδοθούν οι ευθύνες.
Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης
Μέγαρα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2026
Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.
Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…
Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.